Site Arama

20120317

Borçlardan Kurtulmak İçin!..

Ela vakdi Ya Rabbehu binuri haceti, binuri eşmehin celya serian kadinkadat...amin

Her namazın ardından 7 defa okunması gerekmektedir. Borçlardan kurtulmaya vesile olunur...

Fakirlikten Kurtulmak için Yüz Kere Okunur

La havle vele kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Herkim günde yüzdefa bu duayi okuyan fakirlikyüzü görmez kazancinda bereket rizkinda bolluk olur..

Rızık Celbi için

Rızık celbi için her Cuma namazını müteakiben 70 defa okunursa, biiznillah kişinin ümit etmediği yerden rızkı gelir.
okunacak olan dua budur:

Bismillahirrahmanirrahim.

Allahümme Ya Ğaniyyü Ya Hamidü Ya Mübdiü Ya Müidü Ya Fealün lima türidü Ya Rahimü Ya Vedüdü ağnini bi halalike an haramike ve bi taatike an ma'sıyetike ve bi fadlike amman sivake.

( Mecmeatül Ahzab )

Rızık Bolluğu için

Rızkında bolluk isteyen kimse,

Bir hafta boyunca her gün 208 defa ''Ya Razzak'' ism-i şerifini

insanlardan hali bir yerde zikrderse, Biiznillah rızkı bollaşır.

Kısmet Açan,Zengin Eden Dualar

Büyük İslam Alimlerinden İmam Ahmed El Buni'nin Şemsül Maarif isimli meşhur eserinde

Hak Taala'nın Allah adı ile ilgili açıklamalar.
İslam bilginlerinin çoğunluğu Allah adının Allah'ın en azametli adı olduğunda hemfikirdirler.Allah en büyük efendi seyyid anlamına gelmekte olup tekliği ve toplayıcılık özelliğini kapsar.Bütün adlar kendine sıfat olmaktadır.Böylece 99 adın tamamını kapsamaktadır. Allah adını çok anmak gerekir.Allah adını çok anan bir kimse son derece heybetli olur onu görenler ona saygı duyar,zalim kişiler ona dokunmaya çekinirler.Allah adını güneşin şerefli bir saatinde temiz ve şerefli bir cisim üzerine yazarsa ve üzerinde taşır sabah akşam çokca tekrarlar zikrederse zalim kişiyi yakabilir.Yine bu adı üzerinde taşıyıp çokca anan kimse kışın şiddetli soğuğundan etkilenmez kar dahi yağsa o üşümez.Ciğerlerini üşütüp hasta olan kimse bu adı mühre kazıtıp kendini mühürlese hastalığı atlatıp iyi olur. Bu adı üzerinde taşıyıp çokca anan bir kimse bu adı 317 kez anıp ardından elini bir suya daldırsa o su Allahın izniyle dolup taşmaya başlar.Yalnız o kişinin ibadetlerini aksatmayan haramdan uzak kalmış temiz niyet ve iyi amel sahibi bir kişi olması lazımdır. Bir kimse bu adı çokca anıp temiz kalpile Allah'tan bir şey dilese o dileği olur duası geri çevrilmez.Çünki bu adın içinde icabet edici anlamı da bulunmakta olup Hak Taala dualara icabet eder.Bu adı çokca ananlar zorluklarla karşılazmaz,şayet karşılaşırlarsa o zorlukları kolayca halletmiş çözmüş olurlar.Allah adını kendi adı Muhammed olanlar (Allah,Allah Rabbi la Eşrikü bihi şey-en) diyerek Allahı anmalıdırlar.Yine adı Abdullah olanlarda Allah'ı bu azametli adıyla anarlarsa üstün yararlar sağlarlar.Bu azametli adın 397 şer defa tekrar edilerek anılması çokca faidelidir.

Allah'ın Rahman adı ile ilgili açıklamalar.Bol nimet için zikir
Allahın bu güzel adını çokca anan kimseye Hak Teala bolca nimet gönderir,O kişiye allah rahmet gözüyle bakmış olur.Adı Abdurrahman olan bir kimse Allah'ı Rahman adıyla andığı takdirde ilahi lütuflarla karşılaşmış olur. Yine bir kimse Cuma günü İkindi Namazını kıldıktan sonra kıbleye dönerek Ya Allah Ya Rahman adlarıyla güneş batana kadar Allah'ı anarak ondan bir hacet isterse Hak Taala o kimseye istediğini verir.Allahın Rahman adını 172 şerlik tertipler halinde anmak faideli olur.

Allah'ın Rahim adı ile ilgili açıklamalar. Ateş düşürmek için yapılacak zikir.
Bir kimse gizli bir girişimde bulunmak ister ve başarılı olmak isterse bu adı temiz bir şeye yazar ve üzerinde taşırsa Allah'ın lütfu ve güzellikleriyle karşılaşır başarılı olur.Bu adı çokca anan kimsenin duasına Allah icabet eder.O kişi bela ve musibetlerden emniyet altına alınıp korunmuş olur.Bu adı temiz bir şeye bu dua ile birlikte yazıp ateşli bir hasta üzerinde taşırsa şifa olur.Dua Esra Suresi'nin 82. Ayetidir Anlamı: Kuran'dan indirdiklerimiz Müminlere şifa ve rahmettir.Kuran zalimlerin Allah'ın bu kitabını inkar etmelerinden, onların ziyanlarını arttırır.

Allah'ın Melik adı ile ilgili açıklamar.Sözü geçen yönetici olmak için dua.
Bu ad toplumu idare edenlere yönetici kişilere ve devlet adamlarına çok yararlıdır.Bu adı aşağıdaki Ayetle birlikte bir altın plaka veya levha üzerine yazarak veya kazıyarak üstünde taşıyan kimse heybetli vekarlı ve sözü geçen bir kişi olur.Bu Ayet Ali İmran suresinin 26.cı Ayetidir.Abdül Melik adındaki kişilerde bu addan yararlanırlar.Bu adı taşıyan kimseler Allah'ı sürekli anacak olurlarsa İlahi lütuf ve bağışlara mazhar olurlar.

Bol Rızık ve Bereket İçin...

Her gün sabah namazlarının ardından

Ya Aziz 125 defa okumaya devam eden

kimseye Cenab-ı Hak bol rızık ve bereket verir, her dileği yerine gelir.

Borç Sıkıntısından Kurtaran ve Borç Ödemeyi Kolaylaştıran, Yeni Kapılar Açan Dua

اَللَّهُمَّ اِنِّي اَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْجُبْنِ وَالْبُخْلِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنْ غَلَبَةِ الدِّينَ وَ قَهْرِالرِّجَالِ

Okunuşu: Allâhümme innî eûzü bike minelhemmi ve haznei ve eûzü bike minel aczi vel keseli ve eûzü bikeminelcübni vel buhli ve eûzü bike min ğalebeddîne ve kahrir-ricâli

Anlamı: Ey Allah'Im. Elem ve şaşkınlık hâlinden, âcizlik ve bıkkınlıktan, korkaklık ve cimrilikten, borcun kendimi alt etmesinden, insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ce kahrından Sana sığınırım.

Hz.Peygamber (S.A.V.), birgün ensardan Ebu Umâme'nin mescitte çok sıkıntılı bir halde olduğunu görüp ona sorar:

- Ey Ebu Umâme! Namaz bakti değil, mescitte böyle ne dalgınlık, ne yapıyorsun?

Ebu Umâme:

- Çok borcum var, sıkıntıdayım, dardayım, dedi.

Hz.Rasûl, O'na şöyle buyurdu:

- Sana bir dua öğreteyim ki, Yüce Rabbim gamını gidersin. Borcunu ödeme kapısı açsın. Bu duayı sabah-akşam oku. Hz.Peygamber, daha sonrayukarıdaki duayı Ebu Umâme'ye öğretti.

İş Bulmak Işte Başari Için

pazartesi gecesi yapın 6 mayısla 20 mayıs arsı arasındaki bir pazartesi güneş battıktan sonra doğana kadar tavsiye saati 20:00

yere oturun pencereyi acın mum tütsü yakın biraz toprak biraz kurşun koyun yanınıza dua edin istediğiniz gibi
 

yukarda gördüğünüz 4 vefk toblosunu kurşun kalemle çizin sırayla harfleri yerleştirin harflerin ebced değerlerini arapça yazın 

 
4 köşeye yukardeki melek isimlerini yazın .

Duanızı edin ve arkasına yapılan kişin adını yazın kağıdı katların mumlayın ve saklayın...


Rızık ve Servet Sahibi Olabilmek İçin

Fadlen min rabbike zalike hüvel fevzü 2108 kez okunur.

Kaynak: Gizli İlimler Hazinesi...

Her Derde Deva İş İçin...

Anber kabuğuna yada yeni bir ipek parçasının üzerine Berhetihin -keririni yaz veya yazdır ...

Bu iki kelime esnaf dükkanına koyarsa celb ..Satılmasını istediği bir şeyin içine konur ise,
veya bekar biri üzerinde taşır ise tez zamanda kısmetine kavuşur,
işsizde üstünde taşıyan  inşallah çok faydasını görür....

Muhtaç Olmamak İçin

YA REZZAK-YA HAY-YA BAKİ

Esmalarını günde 113 defa zikir ederse hastalık çekmez ve kimseye muhtaç olmaz.

Rızık İçin Karınca Toprağına Oku...

Karıncanın ininden bir avuç toprak al ve aşagıdaki ayeti 7 kere okuyup evinin ve işyerinin dört köşesine serp. Cuma sabahı yapılacak. Cuma suresi 11. ayet..

Bismillahirrahmanirrahiym Ve izâ reev ticâreten ev lehveninfaddû ileyhâ ve terekûke kâimâ(kâimen), kul mâ indallâhi hayrun minel lehvi ve minet ticâreh(ticâreti), vallâhu hayrur râzıkîn.

Manası:''Ve ticaret veya eğlenceyi görünce ona yönelip dağıldılar ve seni ayakta bırakıp gittiler. De ki: “Allah'ın katında olan şeyler, eğlence ve ticaretten daha hayırlıdır ve Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır.”

Önemli Rızık Celbi için...

Her Cuma namazını müteakiben 70 defa

''Allahumme ya ganiyyu ya hamidu ya mubdiu ya muidu ya rahimu ya vedudu enini bihelalike an haramike ve bitaatike an masiyatike ve bifadlike ammen sivake''

 Mecmuatil Ahzap isimli eserden alınmıştır.

 Cuma namazı sonrası bu duayı 70 kez tekrar edene ümit etmediği yerden rızık gelir.

İşiniz İçin ve Borcunuz İçin...

Günde 100 defa Ya Kebir ism-i şerifini okuyan borçlu ise borcundan kurtulur.

İşini kaybeden yeniden işine kavuşur.

Mülk ve Saltanat Sahibi Olmak için

Bismillahirramânirrahıym. Kulüll'ahümme mâlikel mülki tü'til mülke men teşâü vetanziıl mülke mimmen teşâü ve tüızzü men teşâü ve tüzillü men teşâü bi yedikel hayr. İnneke alâ külli şey'in kadiyr.

Manası: De ki: "Ey mülkün sahibi Allahım! Dilediğine mülk verirsin, dilediğinden de mülkü çeker alırsın ve dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır yalnız senin elindedir. Muhakkak ki sen herşeye kadirsin."

Fazileti: "Al-i İmran sürsindeki bu ayet ism-i azamdır. Onunla dua edildiğ vakit kabul edilir."

Bir kimse bu duayı sonuna kadar okumayı adet haline getirirse, o kimse mülk ve saltanat sahibi ise Cebab-ı Hakk, o kimsenin mülk ve saltanatını her türlü tasalluttan korur. İşleri düzene girer.Mülk ve saltanat sahibi değilse, o kimseye mülk ve saltanat verir.

İş Bulmak için Etkili

12 bin besmele çekiyorsun son olarak 1000 tane salavat çekiyorsun başlamadan önce niyet edip namaz kılıyorsun her 1000 tanede 2 rekat namaz kılınıyor toplam 24 rekat oluyor.

Allah kabul etsin sizde deneyin besmelenin yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin.

Borçluların Ve Sıkıntıda Olanların Okuyabileceği Dua

Borçluların Okuyabileceği Dua Borçlular veya her hangi bir dertten muzdarip olanların yapabileceği bir duadır:

Sabah namazından sonra,
1 sefer Bismillâhirrahmânirrahim zikredilir.

300 defa "Rabbeneftah beynenâ ve beyne kavminâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn" (Yarabbi bizimle kavmimiz arasını fütuhât (fetihler, zaferler, galibiyetler) ver ve bizim haklı olduğumuzu meydana çıkar zira fatihlerin hayırlısı sensin) ayeti dua niyetine okunur.

Her 100 adetten sonra, "Allâhümme yâ mufettihâl ebvâb, iftah lenâ hayral bâb" (Ey kapıları anahtarsız açan Allah'ım! Bu kapıyı bana aç) diye dua edilir.

Bitiminde müracaat ve muzdariplik rızık konusunda ise "Yâ Rezzak, Yâ Vedûd, Yâ Mucîb", sağlık konusunda ise "Yâ Şafî, Yâ Vedûd, Yâ Mucîb", ilim konusunda ise "Yâ Alîm, Yâ Vedûd, Yâ Mucîb" ..... şeklinde ihtiyaca yönelik esma ile birlikte söylenilir.

Müracaat yapılırken kişinin kendi künyesini bildirmesi uygun olur ( "Yâ Rabbi! Ben senin ..... 'dan olma (baba adı), .... dan doğma (anne adı) ...... kulunum (kendi adınız)....") şeklinde söylenir.
Bu dua her türlü müracaat ve istek için vesile edilebilir.

Ne muradınız varsa Allah’tan mükâfatınız gelir ve ne muzdaripliğiniz varsa -Allah'ın izniyle- giderilir

Borçtan Kurtulmak İçin

Allahümme faricel hemmi ve kaşifel ğammi müciybe da'vetil mudtarriyne rahmaned dünya vel ahırati ve rahıymehüma ente terhamüni ferhamni bi rahmetin tuğniyni biha an rahmeti men sivak

Fazileti:İsa Aleyhisselam'ın ümmetine hitaben:Bir insan dağ kadar altında borcu olsa da bu duaya ,devam etse "muhakkak Cenabı HAKK öder".Buyurduğunu Cenabı Peygamber s.a.v. hazreti Ebu Bekir'e anlattılar.işitenlerin cümlesi bu duanın bereketiyle az bir zamanda borçtan kurtulmuşlardır(İlahi Emirler)

Kaynak:Arif pamuk

Rızkın Artmasi İçin...

Abdestli olarak bir oturuşta 16.641 kere YA LATİF denir. Sonundada

ALLAHÜ LATİFÜN Bİ İBADİHİ YERZUKÜ MEN YEŞAÜ VE HÜVEL KAVİYYÜL AZİZ

okunup gönlünce dua edilir.

Bol Kazanç İçin...

Maişet ve kazancın artması için İnşirah suresi hergün okunur.

Zengin Olmak İçin...

Cumartesi sabahları 1060 kere "Ya Ganiyy " okuyana Allah zenginlik verir.

Besmeleyi aynaya yazıp hergün 40 defa bakarak okunur.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM

Besmeleyi aynaya yazıp hergün aynaya bakarak 40 defa okursa az zamanda okuyan kişi zengin olur zaruretten kurtulur.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 
26. قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ 


27. تُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَتُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَتَرْزُقُ مَنْ تَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ 

Ali imran suresi 26.27.ayetleridir aynaya sadece arapça Bismillahirrahmanirrahiym yazılır ve aynaya bakarak bu iki ayet kırk defa okunur kırk gün devam edilir bayanlar özel gününde ara verir sonra tekrar devam eder ve bitirir..

Rızık ve Hayırlı Kazanç için

İş Yerinizden Hayırlı Kazançlar Elde Etmek İstiyorsanız Dükkanınızın Kıbleye Bakan Duvarına YA REZZAK Şeklinde Arapça Olarak Yazın. Hergün Dükkanınızı Besmele ile Açtığınızda Bu Duvara Bakarak En Az 1 Defa Allahümme Ya El Rezzak Şeklinde Dua Edin.... Çok Faydasını Göreceksiniz

Fakir Olan Bu Duayı Okusun...

Allahümme salli ala muhammedin abdike ve resulike ve alel müğminine ve müğ minati vel müslimine vel müslimati

bir fakirde zekat verip sevap alamiyorum diye üzülmesin bu salavati okursa allah ona zekat vermiş gibi sevap yazar. şu halde fakir olan müslüman bol bol bu geçen salavati okumaya devam etsin