Site Arama

20120119

Burçların Temel Şifreleri..




Koç burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Öncülük, savaşçılık, iddiacılık, girişkenlik, ataklık, cesaret, liderlik, dürüstlük, cömertlik ve rekabetçilik.
Olumsuz: Bencillik, sabırsızlık, kıskançlık, agresiflik, yüzeysellik, inatçılık, ani çıkışlar ve risk göze alma

Boğa burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Sakinlik, pratiklik, irade, huzur, güvenlik, zevklilik, sabitlik, sağlamlık, güzelliğe düşkünlük, sanat gücü, maddi güvenliğe önem verme ve çalışkanlık.
Olumsuz: Sabit fikirlilik, inatçılık, alışkanlıklara aşırı bağlılık, tutuculuk, cimrilik, kıskançlık, aşırı sahip olmacı tutumlar.

İkizler burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Entelektüellik, zekilik, merak, analizcilik, konuşkanlık, dostluk, yeniliklere merak, sabırsızlık, canlılık, deneyim ve iletişimsel yetenekler.
Olumsuz: Değişkenlik, huzursuzluk, gerginlik, zor karar verme, gevezelik, maymun iştahlılık, havailik, duyguları ciddiye almama, istikrarsızlık ve iki yüzlülük.

Yengeç burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Duygusallık, merhamet, kibarlık, sadakat, güvenlik arayışı, tutumluluk, iyi hafıza, yuva sevgisi, bağlılık ve romantizm.
Olumsuz: Kuşkuculuk, kıskançlık, çekingenlik, aşırı ilgi, dikkatsizlik, sahiplenicilik, içe dönüklük, belirsizlik, cimrilik ve aşırı muhafazakarlık.

Aslan burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Cesaret, cömertlik, açıklık, sıcaklık, kendine güven, yaratıcılık, dikkat çekme, liderlik, yardımseverlik, isteklilik ve fedakarlık
Olumsuz: Aşırı gurur, kendini beğenme, abartma, kibir, baskıcılık, bencillik, sabırsızlık, aşırı seçicilik ve ihtiras.

Başak burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Sabır, gerçekçilik, pratiklik, özen, inceleyicilik, titizlik, dostluk, espri, zeka çalışkanlık, nesnellik, alçak gönüllülük, sağlık, temkin ve hizmet
Olumsuz: Eleştirellik, mükemmeliyetçilik, ukalalık, tek yönlülük, evham, sabit fikirlilik, korkaklık ve sıkıcılık.

Terazi burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Diplomatik, sosyallik, uyum, adalet, huzurluluk, sakinlik, güzellik anlayışı, dengeli olma, iyimserlik, hoşgörü, nezaket, özveri, zerafet ve sanatsallık.
Olumsuz: Dengesizlik, tembellik, kararsızlık, yüzeysellik, havailik, alınganlık, değişkenlik, yalancılık ve düşüncesizlik.

Akrep burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Soğukkanlılık, güç, idealist, etkileyicilik, gizlilik, güçlü irade, önsezi, kaşiflik, karizmatik olma, yoğunluk, yenilik ve dikkatlilik
Olumsuz: Kuşkuculuk, kin, kıskançlık, duyguları ciddiye almamak, aşırılık, yıkıcılık, dikkafalılık, hırs ve kendini gizleme.

Yay burcunun temel şifreleri:

Olumlu: İyi niyet, maceraperestlik, özgürlük, heves, idealistlik, yardımseverlik, içtenlik, felsefi yapı, araştırmacılık, dinsel inançlar ve adalet.
Olumsuz: Sabırsızlık, aşırılık, çabuk bıkma, kendini beğenme, küstahlık, alınganlık, samimiyetsizlik, çok bilmişlik ve fanatizm.

Oğlak burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Çalışkanlık, disiplin, yöneticilik, sabırlılık, planlılık, sadakat, görev bilinci, güvenilirlik, alçak gönüllülük, dayanma gücü, ciddiyet ve organizasyon yeteneği.
Olumsuz: Huzursuzluk, melankoni, dikkafalılık, tutuculuk, sürekli yakınma, soğukluk, kuşkuculuk, serlik ve inatçılık.

Kova burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Yenilikçilik, orijinallik, özgürlük, araştırmacılık, arkadaşlık, tutarlı tahmin gücü, zekayı iyi kullanma, tarafsızlık, teknolojiyi kullanma yeteneği, yardımseverlik ve sıradışılık.
Olumsuz: Aşırı özgürlük anlayışı, yalnızlık, aykırılık, bilgiçlik taslama, sabit fikirlilik, yıkıcılık ve kaçma isteği.

Balık burcunun temel şifreleri:

Olumlu: Sevgi isteği, merhametli yapı, özveri, yardımseverlik, anlayış, yaratıcı hayaller, güçlü sezgiler, sempati, duyarlılık ve kendini başkalarının yerine koyma yeteneği.
Olumsuz: Çekingenlik, aldatıcılık, çelişkili düşünceler, tutarsızlık, aşırı duyarlılık, yalancılık, güvensizlik ve kolay incinme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder