Site Arama

20120114

İptal ve Olumlama Çalışmaları İle Çekim Yapmak..

Geçen yazıda bahsettiğim İptal çok basit bir çalışma olmasına rağmen, farkındalığınızı artırmak ve zihninizi kontrol etmeyi öğrenmek için çok etkili bir yöntemdir.

Bu çalışma sayesinde bir süre sonra, zihninizde farketmeden beliren düşünceleri yakalamayı ve onları süzmeyi öğrenirsiniz. İptal çalışmalarınızın ilk filtresidir.

Bu süzgeçten sadece sizin izin verdiğiniz sözler, duygular, düşünceler ve cümleler geçebilir. Filtreden geçen herşey arınmış, pozitif, iyi niyetli, sevgi dolu ya da nötr durumdadır.

Geçen yazımı okuduktan sonra bu çalışmayı yapmaya karar verenler, aslında günlük hayatımızda ne kadar çok İptal tuşuna basmamız gerektiğini farketmişlerdir.

Bir yandan İptal çalışmanızı günlük hayatınızda sürdürürken, diğer yandan bundan sonraki aşamaya geçelim isterseniz.

Olumlamalar, size özel, sizim seçtiğiniz mıknatıslardır. Olumlamalarınızı belirlerken hayatınıza ne çekmek istediğinize karar vermelisiniz. Ardından bunu en basit cümlelerle, şimdiki zamanda, şu an sahipmiş gibi, pozitif bir kurguyla yazmalısınız.

Olumlamalarda istiyorum, olacağım, olacak, vs. gibi geleceğe yönelik cümlelere yer yoktur.

Tüm varoluş anın içindedir ve yaşam sadece anda mevcuttur. Evren bilinci de sadece anda vardır. Onun geçmişi ya da geleceği yoktur. Hep şimdidedir.
Evren bilincinde gelecek hep gelecek olarak kalır. Zaman farklılıkları sadece bizim göreceli dünyamıza aittir.

Bu yüzden bu altın kuralı unutmayın. İsteğiniz her ne olursa olsun mutlaka şimdiki zaman da olsun.

Olumlamalarınızın içinde kişisel gelişimden tutunda, sevgi, maddesel arzular, başarı, mutluluk, sağlık, her şey olabilir.

Buradaki sınır sizsiniz.

Başlangıçta az isteyeyim, şimdilik ancak bunu başarabilirim, bu benim ilk denemem diye düşünürseniz, size az gelecektir. Çünkü isteğiniz budur.

Hemen başlar başlamaz ne istersem gerçekleşir inancına sahipseniz, o zaman daha ilk siparişte istediğinizi alabilirsiniz.

Burada miktarı ve süreyi sizin inancınız belirler.

Bir önceki yazımda bazı olumlamalarımdan bahsetmiştim.

O dönem bir arkadaşım da benimle birlikte pozitif düşünce eğitimi alıyordu.

Ancak arkadaşım, işin sihri kaçar diye olumlamalarımızı birbirimizle kendi kurrs sonuna kadar paylaşmamamızı istemişti. Üç ayın sonunda birbirimize olumlamalarımızı gösterdik.

Arkadaşım, üç ay içinde herhangi birinden bir paket iyi bir marka çikolata gelmesini istemişti.

Olumlaması da bu yöndeydi. Gerçekten de iki buçuk ay içinde hiç beklemediği birinden bir kutu çok lezzetli çikolatasına kavuştu. Çikolataları bizimle paylaştı, ancak yine de bunun olumlaması olduğunu bize söylememişti.

Ben ise, daha iyi bir iş ve yeni bir araba için olumlama yapmıştım ve olumlamalarımda süre de koymamıştım.

Evren her ikimizinde isteklerini gerçekleştirdi.

Hocamız bizi isteklerimiz ile ilgili olarak hiç yönlendirmedi. İstediklerimizin gerçekleşmesi ve gerekli inanca sahip olmamız için, onları hiçbir etki altında kalmadan kendimiz belirlemeliydik. Bize sadece isteyin, gerçekleşsin dedi. İsteklerimizin sınırları tamamen kendimize aitti.

Olumlamaları zihninizdeki klasörlere yerleştirebilmeniz için, onları bir süre tekrar etmelisiniz. Zihninizin alıcılarının en açık olduğu saatler gece uykudan hemen önce ve sabah uykudan uyandığınızdadır.

Bu yüzden bu saatleri iyi değerlendirmek gerekir.

Olumlamalarınızın etkili olması için, bu saatlerde onları mutlaka kendinize tekrarlayın.

Taa ki zihniniz bu olumlamaları kabul edene kadar, yani kayıtsız şartsız inancınız oluşana kadar.

Bu süre bazılarınız için 3 gün, bazılarınız içinse 40 gün olabilir. Kavuşma heyecanını yitirmeden sabırla geçirilmesi gereken bir süreç.

Ancak altını çizmeliyim; bu çalışmalardaki en önemli faktör güvendir. Evrenin isteğimizi gerçekleştireceğine dair güven.

Güvendiğiniz dostunuzdan ya da yakınınızdan bir şey istediğinizde onu sadece bir kere söylemeniz yeterlidir. Çünkü onun bunu yerine getireceğine inandığınız için talepte bulunursunuz.

Evren size en güvenilir dostunuzdan daha yakındır. Aranızdaki bağ anne-çocuk arasındaki bağdan bile güçlüdür.

Bu yüzden olumlama çalışmalarınız dışında, lütfen güvensizlikten kaynaklanan tekrarlardan uzak durun.

Hatta olumlamalarınızı düşünmeyin bile. Üzerinde fazla düşünerek blokaj oluşturabilir, güveninizi yitirebilirsiniz.

Olumlamaları belirli bir süre sistematik olarak tekrar etme sebebi evrene olan güvensizlik değil, zihninizi istediklerinize programlamaktır. Bu ikisi birbirine karıştırılmamalıdır. Çünkü bu sistemli çalışma sayesinde zihniniz endişe ve kuruntudan uzak kalmaya programlanacak ve negatif düşünceler üretmeyecektir.Ola ki yine de olumsuz bir düşünce zihninizden geçti, burada hemen İptal tuşunu devreye sokmak ve kocaman bir İptal demek yeterli olacaktır. Olumlamalara başlar başlamaz farkındalığınızı artırmalı ve çevrenizde/içinizde olan bitene dikkat kesilmelisiniz.

Bir yerden gelen bir davet, sizi isteğinize ulaştırabilecek yol olabilir. Ya da zihninizde birden beliren bir arkadaşınızın ismi, evrenin onu aramanız için bir sinyali olabilir. Hatta ardından o kişi tesadüfen karşınıza çıkarabilir. Tesadüf yoktur. Bu gibi durumları değerlendirin. O arkadaşınızdan duyacaklarınız sizi ihtiyacınız olan tarafa yönlendirebilir.

Lütfen sezgilerinize ve çevrenize dikkat edin. Evren sizi birçok değişik yoldan isteklerinize kavuşturacaktır.

Günlük hayatınızda hiçbir olayı hafife almayın ve özellikle dikkatinizi çekmeye çalışan olayları önemseyin. İlk başta bazı şeyler gözünüze çok hoş görünmese de, sizi nereye yönlendireceğini bilemezsiniz.

Bunların hepsi evrenin birer işaretidir. Evrenin kuryesi yoktur. O paketini size ulaştırırken maddi/manevi herşeyi, insanları, olayları, duyguları, sezgileri, rastlantıları, rüyaları, sözleri vs. paket servisi olarak kullanabilir.

Evet, ilk filtreniz olan İptal çalışmanıza bir de Olumlama mıknatısı ekledik.

İkinci bir filtre olarak, fiziksel bedeninizle sıkı bir bağlantı halinde olan enerji bedeninizi evrenle yeniden uyumlamak için bazı çalışmalar yapmanız gerekiyor.

Unutmayın, evrenle bağlantı halinde olmak sadece isteklerinizin gerçekleşmesi için değil; aynı zamanda huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hayat içinde gereklidir.

Fiziksel bedeninizi ve enerji bedeninizi evren ile uyumlamak için gerekli çalışmalardan sadece bir kaçına bu yazımda değineceğim. Bunlar, olumlamalarla birlikte başlamak için yeterli olacaktır.

Bedeninizi arındırmak için, bu çalışmalar süresince çay, kahve ve gazlı içeceklerden uzak duruyorsunuz.

Sabah kalkar kalkmaz aç karnına sıcağa yakın ılık su içiyorsunuz. Gün boyunca sıvıya ihtiyaç duydukça bol bol yine aynı şekilde sıcağa yakın ılık su içmeye devam edin.

Alıntıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder